Om oss

Vår erfarenhet är er trygghet

Välkommen till AAA Air Condition Center AB i Uppsala!

Vi utför service, felsöker, reparerar och lagar AC och klimatanlägg­ningar i alla typer av fordon, även AC och klimatanläggningar i tunga fordon och traktorer. Vi kommer även ut till tunga fordon med vår servicebil som har en komplett verkstad.

Vi lagar och reparerar AC och klimatanlägg­ningar på nästan 1000 fordon per år i vår verkstad. Totalt har vi lagat och reparerat över 20.000 AC och klimatanlägg­ningar sedan starten 1996 i USA och efter flytten hem till Uppsala 2003.

Vi gör AC och klimat anläggningsarbeten åt de flesta märkesverkstäderna och många mindre verk­städer. Vi eftermonterar Air Condition i husbilar, entreprenad­maskiner, ja inget fordon är omöjligt för oss.

Hos oss finns erfarenheten. Vi har lagat tusentals AC och luftkonditioneringar / klimatsystem. Vår erfarenhet är er trygghet! Vi är Uppsalas helt specialiserade klimat verkstad.

Vår personals anställningstid är i snitt 18 år. Vår rutin och erfarenhet av att bara arbeta med fordonsklimat är er trygghet för en snabb och korrekt diagnos samt ett snabbt och professionellt utfört arbete. Vi är stolta över att ni trivs och stannar kvar hos oss!